Facebook Instagram YouTube Twitter 6.0

Nokia 7 Plus

Skip to main content

Durability and design meet in this award-winning smartphone.

Enlarge Черен Nokia 7 plus from Front and Back
Enlarge Черен Nokia 7 plus from Front
Enlarge Черен Nokia 7 plus from Back
Enlarge Черен Nokia 7 plus from Back
Enlarge Черен Nokia 7 plus from Front and Back
Enlarge Черен Nokia 7 plus from Front
Enlarge Черен Nokia 7 plus from Back
Enlarge Черен Nokia 7 plus from Front and Back
ЦвятЧерен
Опции
Уведоми ме

Искам да получа уведомление, когато има наличност на Nokia 7 plus

Въведете имейл адреса си по-долу и ще ви уведомим, когато продуктът е наличен.

Nokia 7 Plus

Proud winner of the EISA Best Consumer Smartphone in 2018-2019, Nokia 7 Plus is purely a phone you can rely on. Watch your photos come to life with the 3 ultra-sensitive cameras featuring ZEISS Optics, ensuring you capture every detail, whether relaxing at the park or enjoying the ambiance of a low-lit cafe. And worry less about running low because the 2-day Adaptive Battery means you can enjoy your moments for longer on the 6" Full-HD+ display.

6" Full HD+ display

With an 18:9 aspect ration for a bigger and better view

Dual rear camera

Get creative with Bokeh and Beautify effects

Дизайн

Sleek and robust with diamond-cur edges

Дълготрайна батерия

Go up to 2 days between charges¹

Непрекъснато се усъвършенства

Екран

Екранно изживяване

Насладете се на по-обширно визуално изживяване на 6” Full-HD+ екран със съотношение 18:9, гледайте видео и пишете едновременно в два отделни прозореца 1:1.

Камера

Камера без граници

Можете да сменяте съотношението и функциите за заснемане и да регулирате параметрите на различните режими на камерата, като интензивност на ефектите боке и разкрасяване. А Google Lens™ и Motion Photos са елегантно интегрирани в приложението на камерата и Ви осигуряват нов, творчески подход, с който още по-лесно да изследвате и улавяте в кадър света около Вас.

Вашите снимки, по-добри от всякога

Благодарение на сензорите 12 MP и 13 MP с оптика ZEISS, както и оптичното увеличение 2x, Вашите снимки оживяват в ярки цветове. А от другата страна, с 16 MP предна камера с оптика ZEISS и голяма ефективност при слаба осветеност снимате невероятни селфита през деня и през нощта.

Дизайн

Красотата е в силата

2,75 mm ръбове

Усещане за керамично покритие

Моноблок от 6000 серия алуминий

Хардуер

2 дни живот на батерията

Nokia 7 Plus е с мобилна платформа Qualcomm® Snapdragon™ 660, която Ви осигурява цялата необходима мощност. А голямата батерия с капацитет 3800 mAh2 и новата функция на Android 9 Pie за адаптиране на батерията осигуряват захранване за два дни с едно единствено зареждане1.

Аудио

От шепот до лавина от звуци

Където и да се намирате и при каквото и да е ниво на децибелите, три висококачествени микрофона са готови да уловят всеки нюанс на звука.

Софтуер

Android™ 10 вече е наличен за изтегляне

Улеснени настройки за поверителност, по-бързо писане на отговори и цялостни подобрения, с които да се чувствате по-свободни при работа с телефона - Android 10 има много нови функции, които ви помагат да получите максимума от своя смартфон Nokia.

  • Тъмна тема
  • Интелигентен отговор
Вижте повече за Android 10

Проучване на Counterpoint

№ 1 в класациите за доверие за втора поредна година*

„Nokia води класациите за доверие въз основа на софтуер, актуализации за сигурност и качество на изработка“

Благодарение на актуализациите за сигурност за период от 3 години и актуализациите на софтуера на Android™ за период от 2 години смартфоните Nokia за пореден път оглавяват класациите за доверие на Counterpoint Research 2020. Освен това изпреварваме останалите марки смартфони и по качество на изработка, защото нашите устройства дават по-добри резултати в тестовете от стандартните за сектора. Вижте проучването, за да научите повече.

logo-Counterpoint-black-180px
Вижте проучването
Nokia smartphones that get years of security updates

Nokia 7 Plus

Winner: 2018-2019 Best Consumer Smartphone

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

Google, Android, Android One и други търговски марки са собственост на Google LLC. Oreo е търговска марка на групата Mondelez International, Inc. Qualcomm и Snapdragon са търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в Съединените щати и в други държави. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Снимките са само с илюстративна цел.

12-дневният тест на батерията е проведен като тест за използване в реалния живот от HMD Global. Тестът включва активно използване на устройството за 5 часа на ден с нова батерия. Използването включва например игри, видео стрийминг, разговори, изпращане на SMS-и, браузване и използване на приложения (като социални медии, новини, навигация и музика). Тестът е проведен с нормални настройки на устройството в осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставено в режим на готовност. 2Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. В крайна сметка може да се наложи смяна на батерията 3Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от паметта. 4Nokia 7 Plus Dual SIM има хибриден слот за карти – или за втора SIM карта, или за MicroSD карта 6Ако е доставен с Android Oreo / Android 9 Pie, може да се надгради до Android 10. Имайте предвид, че това може да консумира допълнителни мобилни данни * Съгласно проучване на Counterpoint Research за 2020 г.