Nokia 7 Plus

‌‌

Nokia 7 Plus

Непрекъснато се усъвършенства

Регистрация

Екран

Вижте повече

Екранно изживяване
Екранно изживяване
Екранно изживяване

Камера

Камера без граници

Можете да сменяте съотношението и функциите за заснемане и да регулирате параметрите на различните режими на камерата, като интензивност на ефектите боке и разкрасяване. А Google Lens™ и Motion Photos са елегантно интегрирани в приложението на камерата и Ви осигуряват нов, творчески подход, с който още по-лесно да изследвате и улавяте в кадър света около Вас.

Проучете камерата
Проучете камерата
Проучете камерата

Дизайн

Красотата е в силата

Хардуер

2 дни живот на батерията

Изпробвайте батерията
Изпробвайте батерията
Изпробвайте батерията

Хардуер

2 дни живот на батерията

Nokia 7 Plus е с мобилна платформа Qualcomm® Snapdragon™ 660, която Ви осигурява цялата необходима мощност. А голямата батерия с капацитет 3800 mAh2 и новата функция на Android 9 Pie за адаптиране на батерията осигуряват захранване за два дни с едно единствено зареждане1.

Android™ 9 Pie

Спестете време и удължете живота на батерията с Android 9 Pie

Android 9 Pie освобождава силата на изкуствения интелект, за да извлечете максимума от Вашия смартфон Nokia 7 Plus. Той се адаптира към Вас и начина, по който използвате телефона, научава Вашите предпочитания в движение и непрекъснато се усъвършенства, за да не губи бързата си реакция.

Android One

Най-доброто от Android™

Програмата Android One включва телефони, които отговарят на високите софтуерни изисквания на Google. Nokia 7 Plus е устройство с Android One, в което няма ненужни приложения, няма скрити процеси, които изтощават батерията, няма промени в стила и интерфейса. Има само чиста версия на Android 9 Pie, която винаги е защитена с всички актуализации и най-новите услуги на Google. Тук е и Вашият личен Google Assistant.

Проучване на Counterpoint

Телефоните Nokia са класирани на първо място по актуализации на софтуера и сигурността

Смартфоните Nokia получават актуализации на софтуера за 2 години и месечни актуализации за сигурността за период от 3 години. Изпълнението на това обещание означава, че осигуряваме най-високо ниво на софтуерни актуализации и сигурност, което ни поставя на първо място сред останалите марки смартфони. Вижте проучването на Counterpoint, за да научите повече.

Nokia 7 Plus

Winner: 2018-2019 Best Consumer Smartphone

logo-gsmarena

Аудио

От шепот до лавина от звуци

Където и да се намирате и при каквото и да е ниво на децибелите, три висококачествени микрофона са готови да уловят всеки нюанс на звука.

Nokia 7 Plus

Детайлите

Регистрация
Пълни спецификации
Пълни спецификации
Пълни спецификации

Google, Android, Android One и други търговски марки са собственост на Google LLC. Oreo е търговска марка на групата Mondelez International, Inc. Qualcomm и Snapdragon са търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в Съединените щати и в други държави. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Снимките са само с илюстративна цел.

12-дневният тест на батерията е проведен като тест за използване в реалния живот от HMD Global. Тестът включва активно използване на устройството за 5 часа на ден с нова батерия. Използването включва например игри, видео стрийминг, разговори, изпращане на SMS-и, браузване и използване на приложения (като социални медии, новини, навигация и музика). Тестът е проведен с нормални настройки на устройството в осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставено в режим на готовност.

2Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. В крайна сметка може да се наложи смяна на батерията

3Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от паметта.

4Nokia 7 Plus Dual SIM има хибриден слот за карти – или за втора SIM карта, или за MicroSD карта

5Google Photos предлага безплатно, неограничено съхранение за висококачествени снимки; изисква акаунт в Google и интернет връзка.

6Ако е доставен с Android Oreo, може да се надгради до Android 9 Pie. Имайте предвид, че това може да консумира допълнителни мобилни данни