Nokia 7 Plus

‌‌

Nokia 7 Plus

Непрекъснато се усъвършенства

Регистрация

Екран

Вижте повече

Екранно изживяване
Екранно изживяване
Екранно изживяване

Дизайн

Красотата е в силата

Хардуер

2 дни живот на батерията

Изпробвайте батерията
Изпробвайте батерията
Изпробвайте батерията

Хардуер

2 дни живот на батерията

Nokia 7 Plus е с мобилна платформа Qualcomm® Snapdragon™ 660, която Ви осигурява цялата необходима мощност. А голямата батерия с капацитет 3800 mAh2 и новата функция на Android 9 Pie за адаптиране на батерията осигуряват захранване за два дни с едно единствено зареждане1.

Софтуер

Android™ 10 вече е наличен за изтегляне

Улеснени настройки за поверителност, по-бързо писане на отговори и цялостни подобрения, с които да се чувствате по-свободни при работа с телефона - Android 10 има много нови функции, които ви помагат да получите максимума от своя смартфон Nokia.

  • Тъмна тема
  • Интелигентен отговор

Проучване на Counterpoint

Телефоните Nokia са класирани на първо място по актуализации на софтуера и сигурността

Смартфоните Nokia получават актуализации на софтуера за 2 години и месечни актуализации за сигурността за период от 3 години. Изпълнението на това обещание означава, че осигуряваме най-високо ниво на софтуерни актуализации и сигурност, което ни поставя на първо място сред останалите марки смартфони. Вижте проучването на Counterpoint, за да научите повече.

Nokia 7 Plus

Winner: 2018-2019 Best Consumer Smartphone

Аудио

От шепот до лавина от звуци

Където и да се намирате и при каквото и да е ниво на децибелите, три висококачествени микрофона са готови да уловят всеки нюанс на звука.

Nokia 7 Plus

Детайлите

Регистрация
Пълни спецификации
Пълни спецификации
Пълни спецификации

Google, Android, Android One и други търговски марки са собственост на Google LLC. Oreo е търговска марка на групата Mondelez International, Inc. Qualcomm и Snapdragon са търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в Съединените щати и в други държави. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Снимките са само с илюстративна цел.

12-дневният тест на батерията е проведен като тест за използване в реалния живот от HMD Global. Тестът включва активно използване на устройството за 5 часа на ден с нова батерия. Използването включва например игри, видео стрийминг, разговори, изпращане на SMS-и, браузване и използване на приложения (като социални медии, новини, навигация и музика). Тестът е проведен с нормални настройки на устройството в осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставено в режим на готовност.

2Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. В крайна сметка може да се наложи смяна на батерията

3Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от паметта.

4Nokia 7 Plus Dual SIM има хибриден слот за карти – или за втора SIM карта, или за MicroSD карта

5Google Photos предлага безплатно, неограничено съхранение за висококачествени снимки; изисква акаунт в Google и интернет връзка.

6Ако е доставен с Android Oreo / Android 9 Pie, може да се надгради до Android 10. Имайте предвид, че това може да консумира допълнителни мобилни данни

(