Nokia 5.3

‌‌

Nokia 5.3

Το μοναδικό gadget που θα χρειαστείτε ποτέ

Γνωρίστε την υπεροχή. Κάντε την υπέρβαση.

Εγγραφή

Τετραπλή κάμερα

Η σωστή κάμερα για τη σωστή στιγμή

Δείτε τον κόσμο μέσα από μία εντελώς νέα οπτική – ή τέσσερις – με την ευέλικτη τετραπλή κάμερα. Τραβήξτε κοντινά με τον φακό Macro ή αποτυπώστε ολόκληρο το τοπίο με τον εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό 118°.

Προηγμένη απεικόνιση ΤΝ

Έξυπνα εργαλεία για να κάνετε τις φωτογραφίες σας να ξεχωρίζουν

Η ισχυρή απεικόνιση TN σας παρέχει τα δημιουργικά εργαλεία για εκπληκτικές λήψεις. Χωρίς φλας αλλά και πάλι με την τέλεια λήψη, χάρη στη Νυχτερινή λειτουργία. Τραβήξτε επικές φωτογραφίες οι οποίες πραγματικά ξεχωρίζουν, με τη λειτουργία Πορτραίτου και τα βελτιωμένα εφέ bokeh.

Οθόνη

Χαθείτε στη μεγάλη οθόνη

Η εντυπωσιακή οθόνη 6,55" σας μεταφέρει σε έναν άλλο κόσμο – είτε σας αρέσουν τα παιχνίδια είτε το streaming. Επιπλέον, αν και έχει τεράστια οθόνη εξακολουθεί να χωράει στην τσέπη σας. Κέρδος, όπως και αν το δείτε.

ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ TÜV RHEINLAND

Τα μάτια σας θα σάς ευχαριστούν

Με την πολύ μεγάλη οθόνη του, μεριμνήσαμε επίσης για να φροντίσουμε τα μάτια σας. Γι' αυτό, το Nokia 5.3 έλαβε πιστοποίηση χαμηλού μπλε φωτός από την TÜV Rheinland, το οποίο σημαίνει λιγότερη καταπόνηση όταν καταπιάνεστε με όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές, παιχνίδια και βίντεο.

2ήμερη διάρκεια ζωής μπαταρίας¹

Ισχύς που μπορείτε να εμπιστεύεστε

Μείνετε φορτισμένοι για 2 ημέρες1 χάρη στη μπαταρία 4000mAh2 και την προσαρμοστική μπαταρία με υποβοήθηση ΤΝ, η οποία εξοικονομεί ενέργεια για τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε περισσότερο. Με όλη αυτή την ισχύ, μπορείτε να ξεχάσετε μία και καλή το άγχος για το αν θα ξεμείνετε από μπαταρία.

Παιχνίδια και ψυχαγωγία

Κατασκευασμένο για ταχύτητα. Βελτιωμένο, για παιχνίδια.

Γίνετε από τους καλύτερους και συνεχίστε το παιχνίδι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, χάρη στον δυναμικό επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon™ 665 και την επική οθόνη 6,55".

Η υπόσχεση του Android One

Έτοιμο για Android™ 11 και νεότερη έκδοση

Το Android One προσφέρει μια αγνή εμπειρία λογισμικού, με μια βελτιωμένη διεπαφή και χωρίς περιττές προεγκατεστημένες εφαρμογές (bloatware). Επιπλέον, με τις τακτικές ενημερώσεις ασφαλείας και αναβαθμίσεις λογισμικού, το Nokia 5.3 που διαθέτετε θα βελτιώνεται συνεχώς.

Σχεδίαση

Η ανθεκτικότητα δεν ήταν ποτέ τόσο κομψή

Το Nokia 5.3 διαθέτει κομψό γυαλί 2,5D μπροστά και πίσω πλευρά από συνθετικό υλικό που είναι ανθεκτικό στις γρατσουνιές, για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Επιλέξτε από 3 εντυπωσιακά χρώματα εμπνευσμένα από τις σκανδιναβικές χώρες – Κυανό, Της άμμου και Ανθρακί.

Το κουμπί Google Assistant³

Μια μικρή βοήθεια όπου κι αν πηγαίνετε

Η πρόσβαση στον αγαπημένο βοηθό σας είναι ακόμα πιο εύκολη με το ειδικό κουμπί Google Assistant3. Επίσης, μαθαίνει και προσαρμόζεται με κάθε χρήση – έτσι, μπορείτε να κάνετε περισσότερα στην καθημερινότητά σας, χρησιμοποιώντας λιγότερο το τηλέφωνό σας.

Χαρακτηριστικά

Nokia 5.3

Πολλά περισσότερα με το Nokia 5.3. Η απίστευτη τετραπλή κάμερα σάς επιτρέπει να πάτε τη φωτογραφία σε νέα επίπεδα. Μπορείτε να μεταφερθείτε σε έναν άλλο κόσμο με τη μεγάλη οθόνη 6,55". Και μπορείτε να ξεχάσετε το άγχος για το αν θα ξεμείνετε από μπαταρία, καθώς διαθέτει μπαταρία με διάρκεια 2 ημερών1. Επιπλέον, χειριστείτε οποιαδήποτε εργασία με ταχύτητα χάρη στον επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon™ 665 και το νεότερο λειτουργικό σύστημα Android 10 – το οποίο βελτιώνεται με κάθε αναβάθμιση λογισμικού για 2 χρόνια.

Κάμερα

Κάμερα

Απίστευτη τετραπλή κάμερα με προηγμένη απεικόνιση ΤΝ.

Οθόνη

Οθόνη

Παρακολουθήστε όλα τα βίντεό σας στην επική οθόνη των 6,55".

Processor

Processor

Κατασκευασμένο για παιχνίδια με τον ισχυρό επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon™ 636.

μπαταρία

μπαταρία

Ξεχάστε τη φόρτιση, καθώς διαθέτει μπαταρία με διάρκεια 2 ημερών1.

Πλήρεις προδιαγραφές

Εγγραφή

Μάθετε από τους πρώτους τα πιο πρόσφατα νέα μας.

Τα Android, Google και τα άλλα σχετικά σήματα και λογότυπα αποτελούν εμπορικά σήματα της Google LLC. Οι ονομασίες Qualcomm και Snapdragon αποτελούν εμπορικά σήματα της Qualcomm Incorporated, κατατεθέντα στις ΗΠΑ και άλλες χώρες. Ενδέχεται να ισχύουν διαφοροποιήσεις στην προσφορά. Ελέγξτε την κατά τόπους διαθεσιμότητα. Όλες οι παρεχόμενες προδιαγραφές, δυνατότητες και λοιπές πληροφορίες του προϊόντος μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση. Οι εικόνες προορίζονται αποκλειστικά για σκοπούς απεικόνισης.

1Η διάρκεια 2 ημερών μεταξύ φορτίσεων της μπαταρίας δοκιμάστηκε με χρήση σε πραγματικό περιβάλλον από την HMD Global. Η δοκιμή περιλάμβανε ενεργή χρήση της συσκευής για 5 ώρες ανά ημέρα με νέα μπαταρία. Η χρήση περιλάμβανε π.χ. παιχνίδια, αναπαραγωγή ροής βίντεο, κλήσεις, αποστολή SMS, περιήγηση και χρήση εφαρμογών (π.χ. μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδήσεις, πλοήγηση και μουσική). Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε με τυπικές ρυθμίσεις συσκευής σε φωτισμένο περιβάλλον εσωτερικού χώρου. Η συσκευή παρέμεινε σε αναμονή κατά τη διάρκεια της νύχτας.

2 Η μπαταρία έχει περιορισμένους κύκλους επαναφόρτισης και η χωρητικότητά της μειώνεται σε βάθος χρόνου. Κάποια στιγμή, η μπαταρία ενδέχεται να πρέπει να αντικατασταθεί.

3Το Google Assistant διατίθεται σε επιλεγμένες αγορές και γλώσσες. Όπου δεν διατίθεται, το Google Assistant αντικαθίσταται από την Αναζήτηση Google. Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα στη διεύθυνση https://support.google.com/assistant.

4Το προεγκατεστημένο λογισμικό συστήματος και εφαρμογές καταλαμβάνουν σημαντικό μέρος του χώρου μνήμης.

NO TIME TO DIE © 2020 Danjaq, MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks and Materials © 1962-2020 Danjaq and MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks are trademarks of Danjaq. All Rights Reserved.

(