Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Relax YouTube 4G 4G Google Assistant Play

Ostanite u kontaktu zahvaljujući 4G vezi i društvenim medijima.

Boja
Mogućnosti
512 MB Radna memorija, 4 GB Unutarnja pohrana, Dvije SIM kartice

Nokia 6300 4G

Nokia 6300 4G – započnite komunikaciju. Ostanite u komunikaciji s dragim osobama uporabom aplikacije WhatsApp i društvene mreže Facebook. Pratite svoje najbolje emisije na usluzi YouTube i pronađite svoj put pomoću aplikacije Google karte, uz puno bolje iskustvo zahvaljujući brzoj 4G mreži. Osim toga, možete pronaći odgovore i informacije te se obratiti svojim prijateljima pomoću usluge Google Assistant. Sve je navedeno dostupno u izdržljivom kućištu da biste mogli uživati u duljem čavrljanju.

Cjelovite tehničke značajke

Aplikacije za društvene mreže

Nastavite komunikaciju na aplikaciji WhatsApp i društvenoj mreži Facebook.

Youtube

Strujajte sadržaj koji vam se sviđa i kada god to poželite na usluzi YouTube.

4G i pristupna točka Wi-Fi

Uživajte u jednostavnosti 4G mreže i podijelite vezu putem pristupne točke Wi-Fi.

Google Assistant

Uporabom usluge Google Assistant jednostavno zovite prijatelje i planirajte.

Živite društveni život

Pogledajte sada

Povezivost

Uspostavite bolju povezanost

Neovisno o tome je li to savršen dan na plaži s obitelji ili fotografija kojom se vraćate u taj trenutak, zadržite povezanost s onim što je zaista važno.

Qualcomm® 210 i izdržljivost

Stvorite trajne uspomene

Uređaj Nokia 6300 4G osmišljen je da prati vaš raspored zahvaljujući procesoru Qualcomm® Snapdragon™ 210 i izdržljivoj vanjštini.

Aplikacije za društvene mreže

Dijelite ljubav

Uređaj Nokia 6300 4G zasniva se na povezivanju. Jednostavno ostanite u bliskom kontaktu s prijateljima putem aplikacije WhatsApp i društvene mreže Facebook, a još puno drugih aplikacija pronađite u trgovini aplikacija.

Youtube

Zabava na dodir

Napravite pauzu od rada. Reproducirajte svoje omiljene pjesme i gledajte najnovije emisije na usluzi YouTube – strujanje je još lakše na 4G mreži.

4G i pristupna točka Wi-Fi

Budite poveznica

Pozivi i videozapisi primjeri su stvari koje se lakše obavljaju na 4G mreži. A prijatelji se mogu povezati na vašu pristupnu točku Wi-Fi.

Ne propustite. Registrirajte se i prvi primite vijesti i ponude za Nokia telefone.

Qualcomm i Snapdragon zaštitni su znaci poduzeća Qualcomm Incorporated koji su registrirani u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim državama. Google, YouTube i Google Maps zaštitni su znaci poduzeća Google LLC. Ponude se mogu razlikovati. Provjerite lokalnu raspoloživost. Sve specifikacije, značajke i ostali podaci o proizvodu mogu se promijeniti bez prethodne obavijesti. Slike su namijenjene samo u ilustrativne svrhe.

2. Baterija ima ograničeni broj ciklusa punjenja i njezin kapacitet smanjuje se tijekom vremena. Baterija će se možda trebati zamijeniti. 3. Prethodno instalirani softver sustava i aplikacije upotrebljavaju značajni dio memorije.