Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Bancontact Sofort Error Hexagon Relax YouTube 4G 4G Google Assistant Arrow right
Feature phones
Nokia 6300 4G

Houd contact met 4G en social media.

€ 59,00
Kleur
Opties
512 MB RAM , 4 GB Interne opslag , Dual SIM
Op voorraad, klaar voor verzending

Nokia 6300 4G

Nokia 6300 4G – Jouw ijsbreker. Houd via WhatsApp en Facebook contact met iedereen die je graag ziet. Volg je favoriete series op YouTube en vind de weg met Google Maps - geniet van een beter gestroomlijnde ervaring met de snelle 4G verbinding. Bovendien kun je antwoorden vinden, informatie zoeken en contact maken met vrienden dankzij Google Assistant. Dit alles wordt gemaakt om te presteren en zit verpakt in een duurzaam frame zodat je urenlang kunt praten.

Volledige specificaties

Sociale apps

Houd het gesprek gaande met WhatsApp en Facebook.

Youtube

Stream wat jij wilt, wanneer jij wilt, op YouTube.

4G en WiFi hotspot

Geniet van het gemak van 4G en deel je verbinding met de WiFi hotspot.

Google Assistant

Bel vrienden en maak plannen - het is allemaal een eitje met Google Assistant.

Leid een sociaal leven

Nu bekijken

Connectiviteit

Maak sterkere verbindingen

Of het nu die perfecte dag aan het strand is met je gezin of de foto waardoor je dat moment weer helemaal herbeleeft - blijf in contact met wat er echt toe doet.

Qualcomm® 210 & duurzaamheid

Maak herinneringen voor het leven

Nokia 6300 4G is gemaakt om jouw planning bij te houden dankzij de Qualcomm® Snapdragon™ 210 processor en het duurzame exterieur.

Sociale apps

Deel de liefde

Bij Nokia 6300 4G draait alles om verbindingen. Je vrienden zijn altijd in de buurt met WhatsApp en Facebook – en je ontdekt nog meer in de app store.

Youtube

Entertainment met één druk op de knop.

Haal het meeste uit elk moment. Speel je favoriete muziek en kijk de nieuwste series op YouTube - streamen is nu veel eenvoudiger met de snelle 4G verbinding.

4G en WiFi hotspot

Maak verbinding

Bellen en series kijken gaat veel makkelijker dankzij de 4G verbinding. En je kunt je vrienden ook in contact met elkaar brengen dankzij de WiFi hotspot.

Dit mag je niet missen. Meld je aan en wees de eerste die al het nieuws en aanbiedingen van Nokia ontvangt.

*Indien besteld in het weekend, op een feestdag of na 13.00 uur op de laatste werkdag van de week, wordt de bestelling binnen de volgende 2 werkdagen verzonden. Gratis verzendkosten bij minimaal 140 € bestelwaarde. Houd er rekening mee dat we enige vertragingen ondervinden vanwege de Covid-19 situatie. We doen ons uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te leveren.

Qualcomm en Snapdragon zijn handelsmerken van Qualcomm Incorporated en geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. Google, YouTube en Google Maps zijn handelsmerken van Google LLC. Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

1 Google Assistant is niet beschikbaar in bepaalde talen en landen. Bekijk de beschikbaarheid op https://support.google.com/assistant.

2 De batterij heeft een beperkt aantal oplaadcycli en de batterijcapaciteit neemt mettertijd af. Uiteindelijk moet de batterij mogelijk vervangen worden.

3 Vooraf geïnstalleerde systeemsoftware en apps gebruiken een aanzienlijk deel van het interne geheugen.