Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip Error Hexagon External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Battery Display 6.5 inches 6.5 Camera Face unlock Arrow right

Nokia G10

Smartphones
Nokia G10

Leg gezinsmomenten vast en deel ze op het grote scherm en een sterke batterij.

€ 139,00
Kleur
Model
3 GB RAM, 32 GB Externe opslag, Dual SIM
Op voorraad, klaar voor verzending

Nokia G10

Je hebt energie nodig om het gezinsleven vol te houden. Veel energie. Gelukkig is dat precies wat Nokia G10 heeft, een batterij die het dagen - en niet uren - volhoudt zonder op te laden. Het grote scherm legt jouw kinderen vast gedurende al hun avonturen en de triple camera achteraan met verbeterde beeldmogelijkheden zorgt ervoor dat je die speciale momenten vastlegt, wanneer die ook plaatsvinden. Combineer dat met de nieuwste Android™ 11, twee jaar software upgrades en drie jaar beveiligingsupdates, en dan heb je een telefoon die de tand des tijds echt zal doorstaan.

Volledige specificaties

Batterij met AI-ondersteuning

Laad op met een batterij die het een heel weekend volhoudt.

Versterkt 6.5” scherm

Raak helemaal verloren in een groot scherm dat helder genoeg is om jouw aandacht vast te houden.

Drie camera's met AI-modi

Leg die speciale gezinsmomenten vast vanuit elke hoek.

Veilige toegang

Direct ontgrendelen - met een blik of een aanraking.

Altijd gerust onderweg met Nokia

Nu bekijken

5050mAh batterij met AI-ondersteuning²

Je kunt er de klok rond op rekenen

Het geheim van geluk zit hem in... batterijlevensduur. Zodra de batterij leeg is, is het een en al gemiste oproepen, boze buien en driftbuien. Daarom heeft Nokia G10 een batterij die het tot 3 dagen volhoudt zonder op te laden¹.

Regelmatig beveiligingsupdates

Beveiliging die steeds veiliger wordt

Met regelmatige, maandelijkse beveiligingsupdate gedurende 3 jaar zijn jouw bestanden, video's, foto's en data altijd in veilige handen.

Android™ 11

Software die steeds beter wordt

Wil je continu op de hoogte blijven van wie er wat gezegd heeft? Met Android 11 zie je, reageer je en regel je je gesprekken over meerdere messaging apps, allemaal op dezelfde plek. En met twee jaar software updates heb je altijd de nieuwste functies. Het is alsof je de telefoon van morgen krijgt, maar dan vandaag al.

Versterkt 6.5” scherm

Entertainment op groot scherm voor het hele gezin

Nokia G10 en haar grote scherm hebben een helderheidsboost gekregen zodat iedereen van zijn favoriete films, tv en apps kan genieten, zelfs in de felle zon.

Drie camera's met AI-modi

Leg het gezinsleven vast zoals het gebeurt

Gezinstijd is fantastisch, leuk en kan ontzettend snel voorbij gaan. Maar Nokia G10 en haar triple camera zorgen ervoor dat je altijd die speciale herinneringen kunt vastleggen, van toneel op school tot familiefeesten en alles daartussenin.

Ontwerp

Ontworpen om lang mee te gaan

Het Noorse design staat bekend om haar minimalistische, elegante esthetiek. Dat is dan ook precies wat je krijgt met deze gloednieuwe technologie, verpakt in een lichte, strakke, duurzame behuizing - een behuizing die verkrijgbaar is in twee unieke, op Noorwegen geïnspireerde kleuren, Night en Dusk.

Gezichtsontgrendeling

Ontgrendel met één blik. Houd het gezin veilig.

Met een vingerafdruksensor aan de zijkant en gezichtsherkenning, kun je jouw telefoon in een oogwenk ontgrendelen - het bewijs voor eens en voor altijd dat ouders inderdaad superkrachten hebben.

hou ervan, vertrouw erop, houd het

In Finland is onze kijk op het leven en je geluk heel simpel: houd de dingen waar je van houdt en op vertrouwt. Als we deze filosofie toepassen op het ontwerp van een telefoon, dan is het resultaat duidelijk: een dagelijkse metgezel waar je op kunt vertrouwen en die de tand des tijds zal doorstaan. Het nieuwste aanbod Nokia telefoons vormt daar geen uitzondering op. Met innovatieve functies, stevige ontwerpen en blijvende software- en beveiligingsupdates, houd je onze toestellen lang bij jou.

Breng je beveiliging naar een hoger niveau met ExpressVPN

Of je nu Wi-Fi of mobiele data gebruikt, ExpressVPN voegt een extra beveiligingslaag toe aan je internetverbinding, waardoor je gegevens worden beschermd tegen vreemden. Neem een gratis proefperiode van 30 dagen van ExpressVPN, exclusief op geselecteerde Nokia telefoons. Je bent nergens toe verplicht en je hoeft geen betaalmethode te selecteren - binnen minder dan één minuut ben je er al helemaal klaar voor.

Kom meer te weten

Alles dat je wilt horen en nog veel meer

Alle nummers en podcasts die je kent en waar je zo van houdt - en nog miljoenen meer te ontdekken. Nokia smartphones bevatten nu standaard Spotify, 's werelds populairste audio streaming service. Daardoor ben je slechts enkele tikken verwijderd van de beste muziek van de grootste artiesten ter wereld. Klaar om elke week af te spelen op Spotify.

Kom meer te weten

Dit mag je niet missen. Meld je aan en wees de eerste die al het nieuws en aanbiedingen van Nokia ontvangt.

HMD Global Oy is de exclusieve licentiehouder van het merk Nokia voor telefoons en tablets. Nokia is een geregistreerd handelsmerk van Nokia Corporation. Android™, Google en andere merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

1 De 3 dagen batterijduur test is uitgevoerd door middel van een praktijktest door HMD Global. Tijdens de test werd er gedurende 5 uur per dag actief gebruik gemaakt van het toestel met een nieuwe batterij. Het gebruik omvatte onder andere gaming, videostreaming, bellen, versturen van sms'jes, browsen en het gebruik van apps (zoals social media, nieuws, navigatie en muziek). De test werd uitgevoerd met normale apparaatinstellingen in een verlichte binnenomgeving. Het toestel werd 's nachts op stand-by gezet.

2 De batterij heeft een beperkt aantal oplaadcycli en de batterijcapaciteit neemt mettertijd af. Uiteindelijk moet de batterij mogelijk vervangen worden.