Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaGoogle Pay
Overslaan en naar inhoud gaan
Nokia G22 smartphone
Nokia G22 smartphone

Nokia G22

Een naadloze smartphone-ervaring

Dynamisch ontwerp. Duurzame onderdelen.

De Nokia G22 ondersteunt onze kenmerkende duurzaamheid en bouwkwaliteit. De hoogglans achterkant is gemaakt van 100% gerecycled kunststof. Hij ziet er dus geweldig uit, doet het goed en gaat langer mee.

Milieuvriendelijk ontwerp. Geschikt voor QuickFix.

Een ongeluk zit in een klein hoekje, gelukkig behoren lange wachttijden voor reparaties tot het verleden. Vervang beschadigde schermen en oude batterijen gemakkelijk dankzij QuickFix.¹

Langere gebruiksduur. Meer vrijheid.

De Nokia G22 heeft een enorme gebruiksduur tot wel 3 dagen² en kan tot 800 volledige oplaadcycli³ mee. Zo blijft je toestel langer in topvorm.

Nokia G22 in Lagoon Blue and Meteor Grey

Nokia G22

Topprestaties. Geschikt voor QuickFix. Duurzaamheid voorop. Dit is smartphone-autonomie. Eigenaren van de Nokia G22 kunnen zelf een kapot scherm of een kapotte oplaadpoort of batterij vervangen. Het toestel biedt een scala aan levensduurbeloften met een achterkant van 100% gerecycled kunststof, tot wel 3 jaar garantie en updates, en een batterijduur van 3 dagen. De geheugenuitbreidingsfunctie levert bovendien extra virtueel RAM, waardoor je smartphone soepeler werkt dan ooit.

Volledige specificaties

Verfijnde audio-ervaring

Beter entertainment met OZO Playback - uitgebalanceerde hoofdtelefoonuitgang voor optimaal geluid.

Jarenlange hardware- en softwarebeveiliging

3 jaar garantie⁵ en maandelijkse beveiligingsupdates, plus 2 jaar lang Android-upgrades.⁶

Tool voor geheugenuitbreiding

Zet ongebruikte opslagruimte om in extra virtuele RAM⁴ voor een extra vloeiende smartphone-ervaring.

Prestatie-optimalisatie met 'Automatisch wissen'

Sluit onnodige apps die op de achtergrond worden uitgevoerd, om rekenkracht vrij te maken.

Nokia G22 with QuickFix repairability

Repareer zelf je toestel, met QuickFix

Vervang zelf batterijen en schermen dankzij de ingebouwde QuickFix-reparatiefunctie. Vergeet dus de lange wachttijden bij de monteur en het mogelijke gegevensverlies. Raadpleeg gewoon iFixit voor vervangende onderdelen, gereedschappen of gebruiksvriendelijke instructies voor Nokia-telefoons. Je kunt natuurlijk ook een erkend servicecentrum vragen om de reparatie uit te voeren.

Meer informatie

Beter entertainment dat je verder brengt

Door middel van OZO Playback kan de Nokia G22 de hoofdtelefoonuitgang balanceren voor een perfect afgestemde audio-ervaring. En door de batterijduur van 3 dagen geniet je nog langer van je favoriete entertainment.

Duurzaam ontworpen, zowel van binnen als van buiten

De Nokia G22 bevat onze kenmerkende beveiligingsbeloften: 3 jaar garantie, 3 jaar maandelijkse beveiligingsupdates en 2 jaar upgrades van het besturingssysteem. Je kunt dus met een gerust hart meer doen van wat je leuk vindt – zowel online als offline.

Nokia G22 is durable and secure
Nokia G22 is durable and secure
Nokia G22 smartphone optimized for performance

De reeds optimale prestaties zijn nu nog beter geworden

De prestatie-optimalisatietool 'Automatisch wissen' sluit automatisch alle apps die je niet gebruikt, waardoor er meer rekenkracht beschikbaar is. Bovendien zet de geheugenuitbreidingsfunctie vrij geheugen om in extra virtuele RAM, zodat je smartphone nog soepeler werkt.

Dit mag je niet missen. Meld je aan en wees de eerste die al het nieuws en aanbiedingen van Nokia ontvangt.

¹ Vind je officiële vervangende onderdelen, gereedschappen en reparatiehandleidingen bij iFixit. HMD erkent reparaties die met zorg volgens de iFixit-instructies worden uitgevoerd. Dergelijke reparaties hebben geen invloed op de beperkte garantie van de fabrikant. Kijk voor meer informatie op www.nokia.com/phones/self-repair.

² De batterijtest van 3 dagen werd uitgevoerd door middel van een praktijktest door HMD Global. Tijdens de test werd er gedurende 5 uur per dag actief gebruik gemaakt van een toestel met een nieuwe batterij. Het gebruik omvatte onder andere: gaming, videostreaming, bellen, sms'jes versturen, browsen en het gebruik van apps (zoals sociale media, nieuws, navigatie en muziek). De test werd uitgevoerd met normale apparaatinstellingen in een verlichte binnenomgeving. Het toestel werd 's nachts op stand-by gezet.

³ De batterij is getest door HMD Global om ten minste 80% van de oorspronkelijke capaciteit te behouden na 800 volledige oplaadcycli.

⁴ Het gebruik van geheugenuitbreiding (virtuele RAM) vereist voldoende opslagruimte. Om de opslag te beschermen, wordt geheugenuitbreiding automatisch en permanent uitgeschakeld zodra 90% van de gebruikslimiet is bereikt. Dit kan gebeuren na 4 jaar intensief gebruik.

⁵ Raadpleeg de dekking in de Beperkte fabrieksgarantie

⁶ Vanaf de wereldwijde lanceringsdatum van de Nokia G22