Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaGoogle Pay

De uiterst robuuste Nokia XR21 Limited Edition-telefoon

Overslaan en naar inhoud gaan
Deze Beperkte oplage is uitverkocht. Koop hier de Nokia XR21.
Nokia XR21 Limited Edition smartphone
Nokia XR21 Limited Edition smartphone

Nokia XR21 Limited Edition

Beperkte oplage. Onbeperkt potentieel.

Nokia XR21 Limited Edition

Maak deel uit van het verhaal.Er zijn slechts 50 Nokia XR21 Limited Edition-smartphones gemaakt, en 30 hiervan zijn de eerste toestellen van de Europese assemblagelijn die in de Nokia-webwinkel belanden. Je Nokia XR21 Limited Edition wordt voorzien van een gegraveerd serienummer.De exclusieve Frosted Platinum-kleur zorgt voor een elegante uitstraling, en de MIL-STD-810H- en IP69K-certificeringen¹ garanderen dat ze zelfs de zwaarste omstandigheden de baas kunnen.

Volledige specificaties

Een zeldzame vondst

Er zijn slechts 50 Nokia XR21 Limited Edition-toestellen gemaakt. Slechts 30 daarvan zijn nu verkrijgbaar.

Gemaakt in Europa

Geassembleerd in Europa. Getest in Europa. Gegevens verwerkt in Europa.

64 MP-camera met AI

Geweldige foto's in nagenoeg alle lichtomstandigheden, die de moeite zijn om te delen

Sterker dan sterk

Met duurzaamheid conform de militaire standaard MIL-STD-810H en 3 jaar fabrieksgarantie.²

Nokia XR21 Limited Edition in Frosted Platinum

Beperkte oplage. Onbeperkte mogelijkheden.

Het verhaal van Nokia-smartphones blijft zich ontvouwen met onze nieuwe Europese assemblagelijn. Speciaal voor deze gelegenheid produceerden we slechts 50 toestellen van de Nokia XR21 Limited Edition, die dichter bij huis wordt geassembleerd en getest. We hebben er 30 beschikbaar gesteld, zodat jij deel kunt uitmaken van het verhaal.

Elk exemplaar heeft een unieke gravure die aangeeft dat het om een apparaat in beperkte oplage gaat. Met de Frosted Platinum-kleuring, 4 jaar lang maandelijkse beveiligingsupdates³ en software-upgrades tot Android™ 15 vormt de Nokia XR21 Limited Edition een elegant en duurzaam hoofdstuk in de geschiedenis van smartphones.

The durable Nokia XR21 Limited Edition

Het is een sterk toestel. Echt heel erg sterk.

De Nokia XR21 Limited Edition is vakkundig vervaardigd met het oog op de planeet en werd gemaakt met sterke materialen en een binnenchassis van 100% gerecycled aluminium. Het toestel heeft een duurzaamheidscertificering van militaire kwaliteit en is getest volgens de hoogste niveaus om de duurzaamheid tegen water, stof, vallen en extreme temperaturen te garanderen.¹

64 MP camera on Nokia XR21 Limited Edition
Photos taken on Nokia XR21

Eén slimme camera

Of je nu buiten loopt op een zonnige dag of eet in een slecht verlicht restaurant: de Nokia XR21 Limited Edition maakt foto's die je gewoon moet delen. De 64 MP-camera maakt gebruik van geavanceerde AI-algoritmen om uitstekende foto's te maken onder alle lichtomstandigheden. Bovendien maak je met de gloednieuwe flitsmodus scherpe foto's van bewegende onderwerpen, zoals je huisdieren of kinderen. De camera wordt beschermd door krasbestendig Corning® Gorilla® Glass met DX+, dat 98% van al het licht doorlaat.

Android OS on Nokia XR21 Limited Edition

Het is de binnenkant die telt

Nokia XR21 Limited Edition ondergaat strenge software- en malwaretests in Europa. En omdat onze datacenters voor toestellen zich in Europa bevinden, kun je erop vertrouwen dat informatie nergens belandt waar ze niet hoort.

Dankzij 4 jaar lang maandelijkse beveiligingsupdates en upgrades van het besturingssysteem³ (tot en met Android 15), is de Nokia XR21 Limited Edition bestand tegen de tand des tijds.

Dit mag je niet missen. Meld je aan en wees de eerste die al het nieuws en aanbiedingen van Nokia ontvangt.

HMD Global Oy is de exclusieve licentiehouder van het Nokia-merk voor telefoons en tablets. Nokia is een geregistreerd handelsmerk van Nokia Corporation. Android is een handelsmerk van Google LLC.

¹ Gebaseerd op MIL-STD 810H- en IP69K-classificatie.

²Raadpleeg informatie over dekking in de beperkte garantie van de fabrikant.

³ Kijk voor meer informatie op https://www.nokia.com/phones/security-updates