‌‌

Din ce în ce mai bine

Perechea perfectă

Parteneriatul strâns dintre smartphone-urile Nokia și sistemul Android a început în 2017, odată cu lansarea primului smartphone Nokia cu Android. Parteneriatul a continuat cu fiecare smartphone Nokia apărut de atunci, permițând milioanelor de utilizatori să se bucure de o experiență pură, sigură și actualizată.

Hardware

Performanță superioară

Fiecare smartphone Nokia cu Android One îndeplinește un set riguros de standarde hardware – inclusiv în ceea ce privește memoria RAM, spațiul de stocare și viteza – asigurând o performanță maximă. Și, datorită unui set minim select de aplicații preinstalate, smartphone-urile Nokia cu Android One îți oferă cel mai mare spațiu de stocare, pe care să-l folosești cum dorești.

Software

Toate funcțiile esențiale

Am introdus Android One, aprobat cu încredere de Google™, pentru a-ți oferi o experiență uimitoare de folosire a smartphone-ului. Beneficiezi de o interfață prietenoasă, de Google Assistant și de spațiu de stocare nelimitat pentru fotografii cu Google Foto, plus de actualizări de securitate lunare și de Google Play Protect, o caracterisitică nou-nouță, care asigură siguranța dispozitivului tău și o performanță optimă.

Android 9 Pie

Puterea inteligenței artificiale

Android 9 Pie dezlănțuie puterea inteligenței artificiale făcându-ți smartphone-ul Nokia și mai util. Datorită noilor funcții precum bateria adaptivă și luminozitatea adaptivă, se adaptează la tine și la modul în care folosești telefonul, învățându-ți preferințele pe parcurs și îmbunătățindu-ți experiența în timp, pentru funcționare optimă mai mult timp.

Află mai multe despre Android 9 Pie

Google, Android și Google Play sunt mărci comerciale ale Google LLC; Oreo este marcă comercială a grupului Mondelez International, Inc. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Imaginile au scop strict ilustrativ.

1 Smartphone-urile Nokia cu Android One includ modelele Nokia 3.1, Nokia 5.1, 5.1 Plus, Nokia 6.1, Nokia 6.1 Plus, Nokia 7 Plus și Nokia 8 Sirocco.

2Google Foto oferă stocare gratuită, nelimitată și de înaltă calitate pentru fotografii; necesită cont Google și conexiune la internet.