‌‌

Telefoane Nokia cu Android™

Perechea perfectă

Parteneriatul strâns dintre smartphone-urile Nokia și sistemul Android a început în 2017, odată cu lansarea primului smartphone Nokia cu Android. Parteneriatul a continuat cu fiecare smartphone Nokia apărut de atunci, permițând milioanelor de utilizatori să se bucure de o experiență pură, sigură și actualizată.

Hardware

Performanță superioară

Fiecare smartphone Nokia cu Android One îndeplinește un set riguros de standarde hardware – inclusiv în ceea ce privește memoria RAM, spațiul de stocare și viteza – asigurând o performanță maximă. Și, datorită unui set minim select de aplicații preinstalate, smartphone-urile Nokia cu Android One îți oferă cel mai mare spațiu de stocare, pe care să-l folosești cum dorești.

Android one logo 130px, color

Software

Toate funcțiile esențiale

Am introdus Android One, aprobat cu încredere de Google™, pentru a-ți oferi o experiență uimitoare de folosire a smartphone-ului. Beneficiezi de o interfață prietenoasă, de Google Assistant și de spațiu de stocare nelimitat pentru fotografii cu Google Foto, plus de actualizări de securitate lunare și de Google Play Protect, o caracterisitică nou-nouță, care asigură siguranța dispozitivului tău și o performanță optimă.

android-one-logo-white 130px (no extra margins)

Android 9 Pie

Puterea inteligenței artificiale

Android 9 Pie dezlănțuie puterea inteligenței artificiale făcându-ți smartphone-ul Nokia și mai util. Datorită noilor funcții precum bateria adaptivă și luminozitatea adaptivă, se adaptează la tine și la modul în care folosești telefonul, învățându-ți preferințele pe parcurs și îmbunătățindu-ți experiența în timp, pentru funcționare optimă mai mult timp.

Află mai multe despre Android 9 Pie
Android (ediția Go)

Salvezi date în siguranță

Android (ediția Go) este optimizat, pentru ca tu să poți folosi aplicațiile mai repede, fără întârzieri supărătoare. Datorită aplicațiilor care ocupă mai puțin spațiu, unui spațiu de stocare mai mare și unui control sporit al modului în care îți stochezi conținutul, Android (ediția Go) te ajută să economisești spațiu pentru ceea ce este mai important.

Google, Android și Google Play sunt mărci comerciale ale Google LLC; Oreo este marcă comercială a grupului Mondelez International, Inc. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Imaginile au scop strict ilustrativ.

1 Smartphone-urile Nokia cu Android One includ modelele Nokia 3.1, Nokia 5.1, 5.1 Plus, Nokia 6.1, Nokia 6.1 Plus, Nokia 7 Plus și Nokia 8 Sirocco.

2Google Foto oferă stocare gratuită, nelimitată și de înaltă calitate pentru fotografii; necesită cont Google și conexiune la internet.