‌‌

Din ce în ce mai bine

Perechea perfectă

În timp ce alți producători îți umplu telefonul cu grămadă de aplicații care îl vor încetini în timp, noi îți oferim o versiune Android™ curată și proaspătă, care se va perfecționa în timp.

În timp ce alți producători te obligă să faci actualizări care vor încetini telefonul, actualizările noastre îți vor aduce cele mai recente inovații Google care vor învăța pe măsură ce le vei folosi.

În timp ce alți producători oferă upgrade doar pentru telefoanele vârf de gamă, noi oferim actualizări pentru întregul portofoliu.

Smartphone-urile Nokia îți oferă o experiență din ce în ce mai bună.

Android pur

Mai bine începe cu cel mai bun

Toate smartphone-urile Nokia sunt prevăzute din fabrică cu o versiune pură de Android, care îți oferă cea mai bună experiență posibilă: fără bătăi de cap și cu actualizări de securitate lunare care îți îmbunătățesc experiența în timp. Astfel, vei avea acces mai ușor la toate serviciile de ultimă oră oferite de Google, fără să-ți stea nimic în cale.

Software

Performanță de top

De ce să te mulțumești doar cu actualizări? Ne angajăm să vă oferim și doi ani de upgrade-uri ale platformei Android pentru tot portofoliul nostru de telefoane. Nokia 5, de pildă, a fost lansat cu Android 7.0 Nougat; a primit upgrade la Android 8.0 Oreo™, iar acum rulează cu Android 9 Pie. Ne asigurăm că smartphone-ul tău Nokia este echipat cu cele mai recente și mai bune inovații de la Google – indiferent când l-ai cumpărat.

Android 9 Pie

Puterea inteligenței artificiale

Android 9 Pie dezlănțuie puterea inteligenței artificiale făcându-ți smartphone-ul Nokia și mai util. Datorită noilor funcții precum bateria adaptivă și luminozitatea adaptivă, se adaptează la tine și la modul în care folosești telefonul, învățându-ți preferințele pe parcurs și îmbunătățindu-ți experiența în timp, pentru funcționare optimă mai mult timp.

Află mai multe despre Android 9 Pie

Android, Google și alte mărci și logouri asociate sunt mărci comerciale ale Google LLC. Oreo este marcă comercială a grupului Mondelez International, Inc.