Nokia 5310

Nokia 5310

Nikoli ne zamudite ritma

Prijava

Radio FM in predvajalnik MP3

Glasba za vaša ušesa

Predvajajte glasbo kadar koli in kjer koli s predvajalnikom MP31 ter brezžičnim radiem FM z namenskimi gumbi za glasbo in močnima naprej obrnjenima zvočnikoma.

Več o tem
Več o tem
Več o tem

Oblika

Vrnitev klasike

S preprostimi gumbi, mehkimi oblikami in udobnim oprijemom je telefon Nokia 5310 nova različica starega favorita – ikonična oblika s svežim obrazom.

Glasba

Glasbo ima v krvi

Na hitro preverite, kaj se predvaja na jasnem ukrivljenem zaslonu. Kadar koli spremenite ritem z namenskimi gumbi za glasbo. Naj se zasliši glasba s telefonom, ki je zasnovan za ritem vašega dne.

Trpežnost

Pokažite, kaj zmorete

Bodite pripravljeni na akcijo s telefonom Nokia 5310. Z dolgo trajajočo baterijo, trpežno zasnovo in zanesljivo tehnologijo je to telefon, ki vas ne bo pustil na cedilu.

Povezljivost

Ostanite povezani ves čas

Ostanite povezani z baterijo, ki v načinu pripravljenosti deluje več tednov ali za več ur klicev brez polnjenja. Z močnima dvojnima zvočnikoma na sprednji strani boste vse klice slišali jasno in glasno.

Funkcije

Nokia 5310

S telefonom Nokia 5310 nikoli ne zamudite ritma. Naj glasba odmeva s predvajalnikom MP31 in radiem FM, klice pa lahko poslušate preko sprednjih zvočnikov.Ostanite povezani z baterijo, ki je z vami iz dneva v dan. In uživajte v svežini, ki jo prinaša prenovljeno oblikovanje starega favorita.

Radio FM in predvajalnik MP3

Radio FM in predvajalnik MP3

Brezžični radio FM z namenskimi gumbi za glasbo.

Dva zvočnika spredaj

Dva zvočnika spredaj

Vsi klici bodo jasni in glasni.

 Podaljšan čas delovanja baterije

Podaljšan čas delovanja baterije

Baterija, ki je več tednov v času pripravljenosti.

Oblika

Oblika

Retro klasika, ki smo jo osvežili za leto 2020.

Celotne specifikacije

Prijava

Bodite med prvimi, ki prejmejo naše najnovejše novice.

Še vedno iščete?

Poiščite popoln telefon zase

Oglejte si vse telefone

HMD Global Oy je ekskluzivni imetnik licence za blagovno znamko Nokia za telefone in tablične računalnike. Nokia je registrirana blagovna znamka družbe Nokia Corporation.

Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

1 Potrebna je kartica MicroSD, naprodaj ločeno.

2 Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati.

3 Vnaprej nameščena sistemska programska oprema in aplikacije uporabljajo znaten del pomnilniškega prostora.