Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Play Music Speaker Battery Design

Nokia 5310

Skip to main content

Klasika se vrača z izjemnim zvokom.

Enlarge Rdeča Nokia 5310 from Front and Back
Enlarge Rdeča Nokia 5310 from Front
Enlarge Rdeča Nokia 5310 from Back
Enlarge Rdeča Nokia 5310 from Back
Enlarge Rdeča Nokia 5310 from Front and Back
Enlarge Rdeča Nokia 5310 from Front
Enlarge Rdeča Nokia 5310 from Back
Enlarge Rdeča Nokia 5310 from Front and Back
BarvaRdeča

Model

Dual SIM

Pošlji mi obvestilo

Obvesti me, ko bo Nokia 5310 na voljo za nakup

Spodaj vnesite svoj e-poštni naslov in obvestili vas bomo, ko bo ta izdelek na voljo.

Nikoli ne zamudite ritma

Nokia 5310

S telefonom Nokia 5310 nikoli ne zamudite ritma. Naj glasba odmeva s predvajalnikom MP31 in radiem FM, klice pa lahko poslušate preko sprednjih zvočnikov.Ostanite povezani z baterijo, ki je z vami iz dneva v dan. In uživajte v svežini, ki jo prinaša prenovljeno oblikovanje starega favorita.
Celotne specifikacije

FM radio and MP3 player

Brezžični radio FM z namenskimi gumbi za glasbo.

Dva zvočnika spredaj

Vsi klici bodo jasni in glasni.

Podaljšan čas delovanja baterije

Baterija, ki je več tednov v času pripravljenosti.

Oblika

Retro klasika, ki smo jo osvežili za leto 2020.

Radio FM in predvajalnik MP3

Glasba za vaša ušesa

Predvajajte glasbo kadar koli in kjer koli s predvajalnikom MP31 ter brezžičnim radiem FM z namenskimi gumbi za glasbo in močnima naprej obrnjenima zvočnikoma.
Radio FM

Ostanite na tekočem ves dan

Sprostite se ob zvokih svoje priljubljene radijske postaje z vgrajenim radiem FM. Slušalke niso potrebne – glasbo lahko poslušate preko sprednjih zvočnikov.

Predvajalnik MP3

Začnite zabavo kjer koli

Glasbo lahko predvajate ves čas z vgrajenim predvajalnikom MP31 in namenskimi gumbi za glasbo. Svoje najljubše skladbe naložite na pomnilniško kartico z 32 GB spomina in uživajte v glasbi povsod – glasba v ozadju polepša vsak trenutek.
Dva zvočnika spredaj

Glasno in ponosno

Uživajte v glasni, drzni glasbi in radijskih oddajah – cel dan – z dvema sprednjima zvočnikoma.

Namenski gumbi za glasbo

Izberite. Predvajajte. Ponovite.

Preklopite med priljubljenimi radijskimi postajami, preskočite skladbe ali prilagodite glasnost z uporabo namenskih gumbov za glasbo – tako ne boste nikoli zgrešili ritma.

Glasba

Glasbo ima v krvi

Na hitro preverite, kaj se predvaja na jasnem ukrivljenem zaslonu. Kadar koli spremenite ritem z namenskimi gumbi za glasbo. Naj se zasliši glasba s telefonom, ki je zasnovan za ritem vašega dne.

Oblika

Vrnitev klasike

S preprostimi gumbi, mehkimi oblikami in udobnim oprijemom je telefon Nokia 5310 nova različica starega favorita – ikonična oblika s svežim obrazom.

Trpežnost

Pokažite, kaj zmorete

Bodite pripravljeni na akcijo s telefonom Nokia 5310. Z dolgo trajajočo baterijo, trpežno zasnovo in zanesljivo tehnologijo je to telefon, ki vas ne bo pustil na cedilu.

Povezljivost

Ostanite povezani ves čas

Ostanite povezani z baterijo, ki v načinu pripravljenosti deluje več tednov ali za več ur klicev brez polnjenja. Z močnima dvojnima zvočnikoma na sprednji strani boste vse klice slišali jasno in glasno.

Ne zamudite ničesar. Prijavite se ter prvi prejmite novice in ponudbe o telefonih Nokia.

HMD Global Oy je ekskluzivni imetnik licence za blagovno znamko Nokia za telefone in tablične računalnike. Nokia je registrirana blagovna znamka družbe Nokia Corporation.

Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

1 Potrebna je kartica MicroSD, naprodaj ločeno.
2 Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati. 3 Vnaprej nameščena sistemska programska oprema in aplikacije uporabljajo znaten del pomnilniškega prostora.