Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Play Longevity Globe Camera Zeiss Security

Nokia XR20

Skip to main content

Zasnovan za dolgotrajno uporabo. Izdelan tako, da je videti dobro kljub naporom in padcem v življenju.

Enlarge Granit Nokia XR20 from Back
Enlarge Granit Nokia XR20 from Front and Back
1 leto
Brezplačna zamenjava zaslona prvo leto
Enlarge Granit Nokia XR20 from Front
Enlarge Granit Nokia XR20 from Back
Enlarge Granit Nokia XR20 from Front and Back
1 leto
Brezplačna zamenjava zaslona prvo leto
BarvaGranit
Model
6 GB RAM, 128 GB Notranja shramba, Dual SIM
Pošlji mi obvestilo

Obvesti me, ko bo Nokia XR20 na voljo za nakup

Spodaj vnesite svoj e-poštni naslov in obvestili vas bomo, ko bo ta izdelek na voljo.

The durable Nokia XR20 enduring a spill
The durable Nokia XR20 enduring a spill

Telefon, zasnovan za dolgotrajno uporabo

4 leta

Varnostne posodobitve

Zaščitite se z mesečnimi varnostnimi posodobitvami za obdobje do 4 let, s čimer boste zaščiteni pred najnovejšo vohunsko programsko opremo, zlonamerno programsko opremo in digitalnimi grožnjami.

3 years

Garancija in posodobitve Android™ OS

Brezskrbno s 3-letno garancijo. Poleg tega uživajte v najnovejših funkcijah AndroidTM ter kasneje s 3 leti posodobitev različic operacijskega sistema.

1 leto

Zamenjava zaslona¹

Če se zgodi nepričakovano, ne skrbite. Za to smo poskrbeli z brezplačno zamenjavo zaslona, ki vam je na voljo eno leto. Za več informacij

Nokia XR20

Nokia XR20 je zasnovan za dolgotrajno uporabo. Telefon, ki se lahko spopade z vsem življenjskimi preizkušnjami – in pri tem je videti odlično. Z izjemno trdnim ohišjem in najbolj vzdržljivim steklom zaslona, kar smo jih našli, oba sta odporna na praske, padce, sta temperaturno odporna, vodoodporna in odporna na otroke in hišne ljubljenčke. Vključuje tudi 3 leta posodobitev operacijskega sistema in 4 leta mesečnih posodobitev, tako da bo vaš telefon posodobljen vse do leta 2025. In ker ga boste uporabljali dlje časa, je to boljše tudi za okolje. Vključena je tudi 1-letna brezplačna zamenjava zaslona¹ ter velika triletna garancija² – če bi se zgodilo karkoli nepričakovanega.

Celotne specifikacije

Kjer lepota sreča moč

Vojaška moč, umetniška izdelava.

Bolje za planet

Telefoni za dolgotrajno uporabo so boljši za okolje.

Način kamere SpeedWarp

Posnemite in podoživite vaše izkušnje na popolnoma nov način.

Varen in zanesljiv

Mesečne varnostne posodobitve za obdobje do 4 let.

The robust Nokia XR20 having taken a kick

Oblika

Telefon, zasnovan za dolgotrajno uporabo

Nokia XR20 je pametni telefon lepega videza, vzdržljiv in dolgotrajno uporaben. Elegantno ohišje je izdelano po MIL-STD-810H vojaških standardih, zaslon pa je izdelan iz najbolj vzdržljivega stekla do zdaj. Lahko vam pade na tla, lahko ga zmočite in celo posnamete nogometno tekmo vašega otroka v najslabšem vremenu. Če se umaže, ga le očistite z milom in vodo.

Using the robust Nokia XR20 outdoors

Varnost

Varen in zanesljiv

Svoja življenja hranimo v naših telefonih. Zato želimo zaupati, da vse, kar je na njem, ostane zasebno. Nokia XR20 ima vključene mesečne varnostne posodobitve za obdobje do 4 let, da lahko svoje želje, sanje, ideje, slike, zapiske, urnike in elektronska sporočila ohranite varne in zaščitene do leta 2025. Oprostite, hekerji.

The Nokia XR20 screen with Corning® Gorilla™ Glass Victus™

Build quality

Najbolj vzdržljiv med trpežnimi zasloni

To je naš najbolj vzdržljiv zaslon do zdaj – Corning® Gorilla® Glass Victus™ je dovolj močan, da kljubuje muhavosti otrok, slinjenju hišnih ljubljenčkov, kot tudi padcem in praskam. Na sončni svetlobi resnično izstopa, hkrati pa je dovolj občutljiv, da se odzove na dotike z mokrimi rokami in rokavicami.

Nokia XR20 running bloat-free Android™

Android™

Bodite posodobljeni leta in leta

Nokia XR20 je izdelana za preživetje – in to velja tudi za njeno notranjost. Ima najnovejši, najhitrejši, najvarnejši AndroidTM 11, prav tako ima tudi 3 leta posodobitev operacijskega sistema in 4 leta mesečnih posodobitev, tako da bo vaš telefon posodobljen vse do leta 2025.

A Nokia XR20 shooting with SpeedWarp

Kamera

Zajemite življenje na prehitevalnem pasu

Pametni telefon, ki je dovolj trden, da se sooči z dogajanjem, ki potrebuje resnično dobro kamero, da ga posname. Nastavitve hrbtne kamere Nokia XR20 imajo 48 MP senzor, 13 MP ultra široki senzor in namensko bliskavico za zajem pomembnih podrobnosti, ne glede na svetlobne pogoje. Novi način SpeedWarp s super stabilizacijo vam omogoča, da se lahko hitro premaknete do ključnih trenutkov, prostorski zajem zvoka OZO pa z odpravljanjem šumov vetra poskrbi, da posnamete le želene zvoke.

A Nokia XR20 with OZO Playback and stereo speakers

Zajem zvoka

Bodite navdušeni nad OZO Playback in glasnimi stereo zvočniki.

Nokia XR20 izboljša zvok s tehnologijo OZO Playback, ki vam omogoča, da skozi izjemno glasne stereo zvočnike izkusite vsako podrobnost. Tako se lahko obkrožite s to zvočno zabavo, ki je kot iz drugega sveta.

Povezljivost 5G³

Dogajanje delite s super hitrim 5G

Brezplačno pretakanje in hitro nalaganje nista več lepo-bi-bilo-imeti – sedaj sta nujna. 5G je najhitrejša, najbolj zanesljiva povezava do zdaj, saj nudi do 20× hitrejšo povezavo kot 4G. Torej, kamorkoli vas bo dogajanje zaneslo, ne boste več imeli težav s tem, da s svetom delite svoje dogodivščine.

A Nokia XR20 connected with 5G
The programable button and accessory loop on Nokia XR20

Dodatne funkcije

No, to pa je uporabno

Nokia XR20 ima na voljo veliko funkcij, ki olajšajo življenje. Brezžično polnjenje in 18W hitro polnjenje pomenita, da lahko žice zavržete in hitro napolnite. Ima zgornji gumb, ki ga je mogoče programirati, tako da lahko svoje najpogostejše opravilo naredite bolj dostopno. Če vam je všeč prostoročno upravljanje, imate srečo, saj ima Nokia XR20 Google Assistant⁴, ki vam pomaga veliko stvari narediti spotoma. Obstaja tudi zanka za dodatke, ki omogoča pritrditev vrvice, tako da je vaš telefon vedno na dosegu roke.

Vse, kar želite slišati, in še več

Vse skladbe in podkasti, ki jih poznate in imate radi — ter milijone drugih, ki jih še niste odkrili. Pametni telefoni Nokia imajo zdaj prednameščeno aplikacijo Spotify, najbolj priljubljeno storitev za pretakanje zvočnih vsebin na svetu. Tako vas od najbolj priljubljenih pesmi od največjih glasbenikov na svetu loči samo nekaj dotikov. Pripravljeni na predvajanje prek storitve Spotify vsak teden.

Več o tem
Browsing Spotify on a Nokia smartphone

Povečajte svojo varnost z ExpressVPN

Če uporabljate povezavo WiFi ali mobilne podatke, ExpressVPN omogoča dodatno raven zaščite vaše internetne povezave in tako vaše podatke zaščiti pred radovednimi očmi. Prejmite 30-dnevno preskusno različico ExpressVPN, ekskluzivno na izbranih telefonih Nokia.

Več o tem
Setting up ExpressVPN on a Nokia device

Ne zamudite ničesar. Prijavite se ter prvi prejmite novice in ponudbe o telefonih Nokia.

HMD Global Oy je ekskluzivni imetnik licence za blagovno znamko Nokia za telefone in tablične računalnike. Nokia je registrirana blagovna znamka družbe Nokia Corporation. Android, Google ter druge sorodne znamke in logotipi so blagovne znamke družbe Google LLC. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

1 Vključuje brezplačno zamenjavo zaslona, če se vam bo v prvem letu od nakupa pokvaril ali počil. [Oglejte si celotna določila in pogoje.](https://www.nokia.com/phones/sl_sl/screen-replacement-promo-terms) 2 Oglejte si kritje v poglavju Omejena garancija proizvajalca. 1Pokritost 5G je omejena in morda je vaš operater ne podpira. Dejanska hitrost je odvisna od omrežja in drugih dejavnikov. 4Google Assistant ni na voljo v določenih jezikih in državah. Razpoložljivost preverite na spletnem mestu [https://support.google.com/assistant](https://support.google.com/assistant).