‌‌

Središče za pomoč uporabnikom

Kako naj tovarniško ponastavim svoj pametni telefon in ga popolnoma povrnem na originalne tovarniške nastavitve?

Opomba: s tovarniško ponastavitvijo boste popolnoma izbrisali vse podatke, nastavitve in vsebino pametnega telefona ter ga boste povrnili na originalne tovarniške nastavitve. Močno priporočamo, da pred tovarniško ponastavitvijo varnostno kopirate svojo napravo. Obiščite to mesto za več informacij o varnostnem kopiranju pametnega telefona na daljavo.

Da ponastavite pametni telefon in izbrišete vse podatke v njem, najprej zagotovite, da je telefon priključen na vir napajanja. Priporočamo tudi, da je baterija telefona napolnjena vsaj 50 %, ko opravljate tovarniško ponastavitev.

Hkrati pritisnite tipko za zvišanje glasnosti in tipko za vklop/izklop za približno 30 sekund ali dokler se ne odpre korenski meni. V korenskem meniju izberite dejanje, ki ga želite opraviti; v tem primeru je to »Wipe data/factory reset« (Brisanje podatkov/tovarniška ponastavitev).

Tovarniško ponastavitev lahko opravite tudi tako, da se dotaknete Nastavitve > Varnostno kopiranje in ponastavitev > Ponastavitev na tovarniške nastavitve > Ponastavi telefon > Izbriši vse.

Vam je to bilo v pomoč?

Stik s podporo

Video prikazi

(