Nokia 1.3

‌‌

Nokia 1.3

Sve što vam je potrebno i još više

Kupite sada

Ekran

Veći. Svetliji. Smeliji.

Svi detalji će biti izuzetno jasni na prostranom HD+ ekranu dijagonale 5,71 inča – čak i kada ste napolju – zahvaljujući poboljšanoj osvetljenosti.

Android™ 10 (Go izdanje)

Priprema. Pozor. Sad.

Sa najnovijim Android™ 10 sistemom (Go izdanje) sada možete obavljati svoje poslove brže i bezbednije. Osim toga, ovaj model je spreman za Android 11 (Go izdanje), što znači da će biti ažuriran na vreme.

Saznajte više

Google Go

Označite. Skenirajte. Saznajte.

Google Lens Go vam pomaže da pretražite sve ono što vidite. Jednostavno označite i skenirajte tekst koji ne razumete, zatim će taj tekst biti pročitan naglas ili preveden sa stranog na vaš maternji jezik.

Fotografisanje uz pomoć tehnologije veštačke inteligencije

Da svetlom rasterate tamu

Želite da pravite sjajne fotografije i nakon zalaska sunca? Nikakav problem. Zahvaljujući moćnoj tehnologiji veštačke inteligencije sada možete snimati svetlije fotografije s puno detalja čak i pri slabom osvetljenju.

Saznajte više
Saznajte više
Saznajte više

Gallery Go

Pronađite svoje fotografije još brže

Zahvaljujući automatskom organizovanju fotografija uz pomoć Gallery Go, prelistavanje slika u galeriji je lakše nego ikada. Osim toga, sada možete uređivati fotografije još brže i to uz samo jedan klik.

Baterija

Napunjen po čitav dan. Svaki dan.

Uz Nokia 1.3 telefon sada možete da obavite još više poslova tokom dana i to zahvaljujući bateriji koja vas neće usporavati. Uz bateriju od 3000 mAh1 vaš telefon će biti napunjen od jutra do večeri.2

Dugme Google Assistant³

Brz pristup Google Asistentu

Saznajte kakvo vas vreme očekuje, pozivajte prijatelje, pratite najnovije vesti i još mnogo toga koristeći samo svoj glas – zahvaljujući specijalnom Google Assistant dugmetu.

Procesor

Vrhunske performanse

Nokia 1.3 postiže brzinu koja vam je potrebna zahvaljujući procesoru Qualcomm® 215 Mobile Platform.

Dizajn

Dobra osnova. Sjajan završetak.

Glatko prednje staklo i čvrsta poleđina telefona sa 3D nano-teksturom kreiraju lep i snažan izgled koji je inspirisan nordijskim dizajnom. Odaberite jednu od 3 prelepe boje – cijan, boja peska i boja uglja.

Karakteristike

Nokia 1.3

Nokia 1.3 pruža sve što vam je potrebno. Uz veliki HD+ ekran dijagonale 5,71 inča više vam ništa ne može promaći. Opcija za fotografisanje pri slabom osvetljenju znači da možete da beležite snimke i nakon zalaska sunca, a sve to uz bateriju koja traje čitav dan. Pored toga, sa najnovijim Android 10 sistemom (Go izdanje) sada možete obavljati svoje poslove brže i bezbednije.

Ekran

Ekran

Na HD+ ekranu dijagonale 5,71 inča možete da vidite čak i one najsitnije detalje.

Baterija

Baterija

Zahvaljujući bateriji od 3000 mAh1 vaš telefon je dostupan po čitav dan.

Kamera

Kamera

Fenomenalne fotografije čak i pri slabom osvetljenju, uz pomoć tehnologije veštačke inteligencije.

Android™ 10 (Go izdanje)

Android™ 10 (Go izdanje)

Brzina i bezbednost koje su, jednostavno, sve bolje i bolje.

Kompletne specifikacije

Nokia 1.3

Sada dostupno za kupovinu

10999 RSD

Cene se mogu razlikovati kod različitih trgovaca i u zavisnosti od specifikacije proizvoda, kao što je količina memorije. Kao partner kompanije Amazon, HMD Global zarađuje od kvalifikujućih kupovina.

Prijavi me

Budite među prvima koji će saznati naše najnovije vesti.

HMD Global Oy je ekskluzivni korisnik licence za telefone i tablete marke Nokia. Nokia je registrovana robna marka korporacije Nokia. Android, Google i druge povezane marke i logotipi su zaštitni znaci kompanije Google LLC. Qualcomm je robna marka kompanije Qualcomm Technologies Inc. i/ili njenih podružnica.

Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Sve slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1Baterija ima ograničen broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju.

2Bateriju koja traje čitav dan kompanija HMD Global testirala je u realnim uslovima korišćenja. Test je podrazumevao aktivno korišćenje uređaja 5 sati dnevno, sa novom baterijom. Korišćenje je podrazumevalo npr. igranje igara, video striming, pozivanje, slanje sms poruka, pretraživanje interneta i korišćenje aplikacija (kao što su društvene mreže, vesti, navigacija i muzika). Test je sproveden sa uobičajenim postavkama uređaja u osvetljenom zatvorenom okruženju.

3Google pomoćnik je dostupan na odabranim tržištima i jezicima. Gde nije dostupan, Google pomoćnik je zamenjen Google pretragom. Proverite dostupnost na veb stranici https://support.google.com/assistant.

4Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora.

(