Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Plant Error Hexagon Phone with notch Music Speaker Battery Design Play

Nokia 5310

Skip to main content

En klassiker med imponerande ljud kommer tillbaka.

599,00 kr
Enlarge Svart Nokia 5310 from Back
Enlarge Svart Nokia 5310 from Front and Back
Enlarge Svart Nokia 5310 from Front
Enlarge Svart Nokia 5310 from Back
Enlarge Svart Nokia 5310 from Front and Back
FärgSvart
Modell
Dual SIM
I lager, redo att skickas
Meddela mig

Meddela mig när Nokia 5310 kan köpas

Fyll i din e-postadress nedan så meddelar vi dig när denna produkt blir tillgänglig.

Gratis tvådagarsleverans och 14 dagars returrätt*

Produkten kan skickas inom 48 timmar om den beställs en arbetsdag.

Plantera 1 träd med denna enhet

Spara pengar och ge tillbaka till planeten med den här enheten. Mer information

Nokia 5310

Håll takten med Nokia 5310. Låt musiken flöda med MP3-spelaren1 och FM-radion och hör varje samtal med de kraftfulla, dubbla framåtriktade högtalarna. Håll kontakten med ett batteri som räcker hela dagen, varje dag. Och njut av en fräsch uppdatering av en gammal favorit.
Fullständiga specifikationer

FM-radio och MP3-spelare

Trådlös FM-radio med dedikerade musikknappar.

Dubbla framåtvända högtalare

Hör varje samtal, klart och tydligt.

Förlängd batteritid

Ett batteri som klarar veckor i standby-läge.

Design

En retroklassiker som har uppdaterats för 2020.

Håll takten

FM-radio och MP3-spelare

Som ljuv musik

Blanda som du vill, när och var som helst med MP3-spelaren1 och trådlös FM-radio samt dedikerade musikknappar och kraftfulla, dubbla framåtriktade högtalare.
FM-radio

Rätt frekvens hela dagen

Lyssna på dina favoritradiostationer med den inbyggda FM-radion. Det behövs inga hörlurar – slå bara på den och lyssna direkt från de framåtriktade högtalarna.

MP3-spelare

Sätt igång festen var som helst

Håll tempot uppe med den inbyggda MP3-spelaren1 och dedikerade musikknappar. Spara dina favoritlåtar på ett 32 GB minneskort och njut av din musik var du än är – allt blir bättre med ett soundtrack.
Dubbla framåtvända högtalare

Låt det låta

Njut av bra musik och radio på hög volym hela dagen tack vare de två framåtriktade högtalarna.

Dedikerade musikknappar

Välj. Spela. Repetera.

Hoppa mellan dina favoritradiostationer, byt låt eller ställ in volymen med de dedikerade musikknapparna – så att du aldrig kommer i otakt.

Musik

Med musiken i blodet

En kort blick på den tydliga, böjda displayen räcker för att se vad som spelas. Byt låt när du vill med de dedikerade musikknapparna. Låt musiken flöda med en telefon som är designad för att hålla takten hela dagen.

Design

En klassikers återkomst

Med knappar som är enkla att använda, mjuka kurvor och ett bekvämt grepp är Nokia 5310 en ny version av en gammal favorit – en ikonisk design som fått en ansiktslyftning.

Hållbarhet

Fritt blås

Känn dig laddad och redo med Nokia 5310. Med ett drygt batteri, hållbar design och pålitlig teknik är det en telefon som inte gör dig besviken.

Anslutning

Håll kontakten 24/7

Håll kontakten med ett batteri som håller i veckor i standby-läge, eller räcker till flera timmars samtal utan laddning. Plus att med de kraftfulla, dubbla framåtriktade högtalarna kan du höra varje samtal klart och tydligt.

Missa inget. Registrera dig och bli först med att få erbjudanden och de senaste nyheterna om Nokia-telefoner.

HMD Global Oy har den exklusiva licensen för varumärket Nokia för telefoner och surfplattor. Nokia är ett registrerat varumärke som tillhör Nokia Corporation.

Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Varianter av erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet. Samtliga bilder är endast i illustrationssyfte.

1 MicroSD-kort krävs, säljs separat.
2 Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och batterikapaciteten minskar över tid. Så småningom kan batteriet behöva bytas ut. 3 Förinstallerade systemprogram och appar använder en betydande del av minneskapaciteten.