Nokia 5310

Nokia 5310

Håll takten

FM-radio och MP3-spelare

Som ljuv musik

Blanda som du vill, när och var som helst med MP3-spelaren1 och trådlös FM-radio samt dedikerade musikknappar och kraftfulla, dubbla framåtriktade högtalare.

Läs mer
Läs mer
Läs mer

Design

En klassikers återkomst

Med knappar som är enkla att använda, mjuka kurvor och ett bekvämt grepp är Nokia 5310 en ny version av en gammal favorit – en ikonisk design som fått en ansiktslyftning.

Musik

Med musiken i blodet

En kort blick på den tydliga, böjda displayen räcker för att se vad som spelas. Byt låt när du vill med de dedikerade musikknapparna. Låt musiken flöda med en telefon som är designad för att hålla takten hela dagen.

Hållbarhet

Fritt blås

Känn dig laddad och redo med Nokia 5310. Med ett drygt batteri, hållbar design och pålitlig teknik är det en telefon som inte gör dig besviken.

Anslutning

Håll kontakten 24/7

Håll kontakten med ett batteri som håller i veckor i standby-läge, eller räcker till flera timmars samtal utan laddning. Plus att med de kraftfulla, dubbla framåtriktade högtalarna kan du höra varje samtal klart och tydligt.

Funktioner

Nokia 5310

Håll takten med Nokia 5310. Låt musiken flöda med MP3-spelaren1 och FM-radion och hör varje samtal med de kraftfulla, dubbla framåtriktade högtalarna. Håll kontakten med ett batteri som räcker hela dagen, varje dag. Och njut av en fräsch uppdatering av en gammal favorit.

FM-radio och MP3-spelare

FM-radio och MP3-spelare

Trådlös FM-radio med dedikerade musikknappar.

Dubbla framåtvända högtalare

Dubbla framåtvända högtalare

Hör varje samtal, klart och tydligt.

 Förlängd batteritid

Förlängd batteritid

Ett batteri som klarar veckor i standby-läge.

Design

Design

En retroklassiker som har uppdaterats för 2020.

Fullständiga specifikationer

Registrera mig

Bli en av de första som får höra om våra senaste nyheter.

Letar du fortfarande?

Hitta den perfekta telefonen för dig

Visa alla telefoner

HMD Global Oy har den exklusiva licensen för varumärket Nokia för telefoner och surfplattor. Nokia är ett registrerat varumärke som tillhör Nokia Corporation.

Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Varianter av erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet. Samtliga bilder är endast i illustrationssyfte.

1 MicroSD-kort krävs, säljs separat.

2 Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och batterikapaciteten minskar över tid. Så småningom kan batteriet behöva bytas ut.

3 Förinstallerade systemprogram och appar använder en betydande del av minneskapaciteten.