Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Plant Error Hexagon Quad camera Speaker Battery Design Play

Nokia G20

Smartphones
Nokia G20

Spela in video på ditt sätt, med rumslig ljudinspelning och tre dagars batteritid¹.

1 790,00 kr
Färg
Intern lagring
Inställningar
4 GB RAM , 64 GB Intern lagring , Dual SIM
I lager, redo att skickas

Plantera 20 träd med denna enhet

Spara pengar och ge tillbaka till planeten med den här enheten. Plantera dubbelt så många träd med Ecologi under Black Friday. Mer information

Nokia G20

Fånga livet, lev fullt ut och dela det med dem som betyder mest. Nokia G20 underlättar den sista delen. Tack vare dess quad-kamera med 48 MP, kraftfulla AI-bildlägen och OZO Audio har det aldrig varit enklare att fånga allt du ser och hör. Allt drivs av ett batteri som varar i upp till tre dygn mellan laddningarna¹. Vi har även höjt säkerheten med ansikts- och fingeravtrycksigenkänning och två års programvaruuppdateringar av den senaste Android-programvaran. Det betyder att detta är en telefon som kommer att hålla allt ditt arbete i tryggt förvar.

Fullständiga specifikationer

48 MP bakre kamera

Filma i bredbilds- eller makroformat för att fånga världen ur ditt unika perspektiv.

Rumsligt surroundljud

Spela in rumsligt ljud och lägg till en ny dimension i dina videor.

Tre dygns batteritid¹

Vänta i upp till tre dygn mellan laddningarna tack vare batteriet med AI-stöd.

Förfinad nordisk design

Elegans och funktionalitet smälter samman i denna lätta och tunna design.

Fånga det som betyder mest

Se vad vi menar

48 MP quad-kamera

En kreativ studio som får plats i fickan

Nokia G20 tar bilder med 48 MP skärpa, i vackert bredbildsformat eller i detaljrikt makroformat. Dessutom kan du spela in videor med rumsligt surroundljud och använda verktyg i studiokvalitet för att göra varje berättelse än mer personlig.

Säkerhetsuppdateringar

Känn dig lugn och trygg

Med tre års månatliga säkerhetsuppdateringar är dina filer, videor, foton och data alltid i tryggt förvar.

Android™ 11

Laddad med den allra senaste programvaran

Vill du hålla koll på vem som sa vad och när? Med Android 11 kan du se, besvara och styra dina konversationer i flera meddelandeappar från samma plats. Och med två års programvaruuppdateringar får du alltid de senaste funktionerna. Det är som att få morgondagens telefon redan idag.

Tredygnsbatteri med AI-stöd

Vårt mest kraftfulla batteri. Någonsin.

Ditt liv tar inte paus, så du behöver en telefon som ger dig möjlighet att fortsätta med det som måste göras. Det är därför du med vårt mest kraftfulla batteri någonsin kan vänta upp till tre dygn mellan laddningarna¹.

Äkta nordisk design

Vacker att se. Underbar att använda.

Förfinad nordisk design och enkel, elegant funktionalitet med ledande teknik inuti ett lätt, slimmat och hållbart hölje. Ett hölje som finns i två unika färger, inspirerade av Norden: Natt och Glaciär.

Förbättrad 6,5 tum stor skärm

Se allting tydligare. Dygnet runt.

En stor skärm är ett måste när du kollar dokument, gör ändringar i sista minuten eller redigerar när du är på språng. Den stora skärmen på Nokia G20 har extra ljusstyrka så att du aldrig missar något, inte ens i dagsljus. Precis så som du tycker om att leva ditt liv.

Säker åtkomst

Lås upp med ett tryck. Eller en blick.

Med vår fingeravtrycksläsare och ansiktsupplåsning är det bara ditt ansikte och fingeravtryck som kan komma åt din telefon. Ja, det handlar verkligen bara om dig.

Älska den, lita på den, behåll den

I Finland har vi en enkel metod för ett lyckligt liv: håll hårt i det som du älskar och litar på. När vi använder den filosofin för att designa telefoner blir resultatet tydligt: en vardagskompis du kan lita på, en som hänger med i vått och torrt. Det senaste utbudet av Nokia-telefoner är inget undantag. Med innovativa funktioner, hållbar konstruktion och löpande uppdateringar av både operativsystem och säkerhetsskydd är de byggda för att hänga med dig på din livsresa under många år framöver.

Öka din säkerhet med ExpressVPN

Oavsett om du använder wifi eller mobildata lägger ExpressVPN till ytterligare ett säkerhetslager i din internetanslutning och skyddar din data från nyfikna ögon och öron. Få en 30-dagars kostnadsfri testversion av ExpressVPN, exklusivt på utvalda Nokia-telefoner. Det innebär inget åtagande och du behöver inte registrera något betalningsmedel – du kommer igång på mindre än en minut.

Läs mer
Nokia smartphones setting up ExpressVPN
Nokia smartphones setting up ExpressVPN

Allt du vill höra, och mycket mer

Alla låtar och poddar du älskar att lyssna på – och miljontals du ännu inte har upptäckt. Smartphones från Nokia levereras nu med Spotify, världens mest populära ljudstreamingtjänst, förinstallerat. De mest populära låtarna från världens hetaste artister är nu bara ett knapptryck bort.

Läs mer
Nokia smartphones browsing the Spotify app
Nokia smartphones browsing the Spotify app

Missa inget. Registrera dig och bli först med att få erbjudanden och de senaste nyheterna om Nokia-telefoner.

HMD Global Oy har den exklusiva licensen för varumärket Nokia för telefoner och surfplattor. Nokia är ett registrerat varumärke som tillhör Nokia Corporation. Android, Google och andra relaterade varumärken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Varianter av erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Bilderna tillhandahålls enbart i illustrationssyfte.

1 Testet av tre dagars batteritid genomfördes av HMD Global genom ett verkligt användningstest. Testet inkluderade aktiv användning av en enhet fem timmar om dagen med ett nytt batteri. Användningen inkluderade exempelvis spel, videostreaming, samtal, sms och användning av appar (som sociala medier, nyheter, navigation och musik). Testet genomfördes med normala enhetsinställningar i en upplyst inomhusmiljö. Enheten sattes i standby-läge under natten.